mixxt

Sign up here for free!

Welcome to mixxt!

Team building Romania – Calitate oferita de Team Event

cuvintecusens

Team building Romania – Calitate oferita de Team Event

Team building-ul in Romania incepe sa fie vazut si inteles mult mai bine de catre beneficiari, mai ales datorita cresterii calitatii serviciilor incepand cu anii 2008-2009. O companie care a rezistat in tot acest timp si face parte din categoria celor care au ridicat stacheta in ceea ce priveste calitatea este Team Event (HR analytics), care ofera o gama larga de servicii pentru dezvoltarea echipelor.

Team building Romania – Perspectiva Team Event

Doar o companie care vede oamenii drept cea mai importanta resursa a unei organizatii poate oferi cu adevarat servicii de team building in Romania de calitate. Team Event este o astfel de companie, pentru care activitatile de team building fac parte dintr-o strategie mai complexa de crestere a valorii afacerilor. Pana la urma, oamenii motivati, care interactioneaza eficient cu colegii lor, se ajuta intre ei, se cunosc si isi folosesc calitatile la adevaratul potential pot aduce rezultate cu mult mai mari decat cei care lucreaza intr-un mediu anost, lipsit de energie sau scop.

In construirea activitatilor de team building, Team Event ia in considerare un factor foarte important: stadiul de dezvoltare al echipei. Abordarea se schimba in functie de acest factor, astfel ca si durata activitatilor si tipul lor se aleg diferit. In modul acesta se asigura un design personalizat al programului, asa cum este si normal sa se intample, pentru ca fiecare echipa este unica, avand necesitati diferite.

Team Event – un partener de incredere pentru team building in Romania

Inafara de faptul ca ofera servicii de team building in Romania personalizate, sunt si alte motive care ne demonstreaza ca putem avea incredere in Team Event pentru prestarea lor la o calitate superioara.

Unul dintre ele este competenta generala a echipei pe care o are firma. Aceasta este formata din specialisti in diverse domenii, care pot oferi impreuna cele mai bune programe de team building outdoor si indoor pentru angajati. Profesori de sport, psihologi, specialisti in comunicare si dezvoltare organizationala, traineri si instructori lucreaza impreuna pentru a concepe cele mai variate activitati pentru dezvoltarea echipelor. Serviciile se adreseaza companiilor de mai multe dimensiuni, cu echipe mici si mari cu diverse profile.

Vrei sa te convingi ca alti clienti au fost multumiti? Citeste recomandarile din site-ul Team Event! Vei vedea ca echipa societatii a dat dovada de profesionalism si de o organizare impecabila a programelor de team building intotdeauna!

Unde poti organiza un team building in Romania?

Team building in Romania poti organiza oriunde, dar sunt cateva locatii pe care Team Event le prefera datorita numarului de posibilitati pe care le ofera. In primul rand, vorbim de orasele frumoase ale tarii sau satele care si-au pastrat un anumit specific, in care se pot organiza activitati de explorare si multe altele. Apoi, se pot alege spatiile din natura unde se organizeaza tot felul de sporturi si activitati cu un grad moderat de risc, sau chiar trasee cunoscute din paduri. Spatiile naturale create special pentru turisti sunt iar o atractie importanta, fie ca vorbim de cele din tara noastra, sau de altele din strainatate. Acestea nu doar sunt perfecte pentru aventura sau activitati de coeziune a echipei, dar merita vizitate si pentru atractia turistica.

Cauti o companie care iti prezinta optiuni complete si ofera un standard inalt de calitate pentru serviciile de team building in Romania? Alege Team Event!

CommentsComments

No comments yet

Sign in here

Not a member of this network?

Alternative logins

You can use an account of a third party.

About this blog

cuvintecusens

Blog posts are moderated.

About the author

Admin
Admin
 • Member since: 17/06/2014
 • Posts written: 233
 • Received comments: 0
 • Comments written: 0
 • Latest post: 09/12/2016

Recent blog posts

Network details

 • Search for:

 • Network name

  cuvintecusens
  cuvintecusens

 • Your host is

  Admin

 • Created on

  17/06/2014

 • Members

  2

 • Language

  English