mixxt

Sign up here for free!

Welcome to mixxt!

Parchet stratificat de calitate superioara

cuvintecusens

Parchet stratificat de calitate superioara

parchet stratificat

Compania noastra va ofera o serie de produse din lemn si alte material de acest fel, printre care si parchetul stratificat ideal pentru amenjarea anumitor spatii interioare sau exterioare. Parchetul stratificat este de fapt o pardoseala realizata din mai multe bucati de lemn dispuse geometric si se caracterizeaza printr-o suprafata fina si foarte eleganta ca si aspect. 

Parchetul stratificat este destul de usor de intretinut si curatat si este foarte rezistent. Este potrivit atat pentru zonele sau spatiile de interior cat si pentru cele de exterior si are un aspect foarte interesant, o eleganta aparte dar si o rezistenta mare in timp. Acesta se gaseste in diverse nuante si culori pe www.bilavio.ro si poate fi achizitionat de aici la un super pret.  De aici poti sa iti iei parchetul stratificat perfect pentru orice amenajare interioara indiferent de decorul sau mobilierul ce se afla in acest spatiu. 

Datorita formei sale, acest tip de parchet este foarte usor de fixat pe suprafata dorita si se prinde foarte usor, iar datorita dimensiunii pe care o are acesta presupune o rezistenta dosebita. Alege parchetul stratificat de la noi la cele mai bune preturi de pe piata. 

Parchet stratificat 

Compania noastra va distribuie parchet stratificat de cea mai bun calitate si va ofera posibilitatea de a alege dintr-o varietate de nuante. Pachetul stratificat  consta de fapt in aplicarea mai multor straturi de parchet pe o anumita zona, iar cel mai modern model il constituie parchetul triplu stratificat, compus din esente de fag sau stejar in partile de exterior, ceea ce ii confera o rezistenta mai mare. Acest parchet prezinta o durabilitate excelenta si il face sa fie foarte rezistent chiar si la zgariere. 

Mai mult de atat, acest tip de parchet este foarte usor de intretinut si nu presupune o curatarea anevoioasa, dimpotriva datorita formei sale fine, curatarea este ca un joc. Asadar, daca esti in cautarae unui astfel de model de parchet vino la noi si ia-l la super oferta. Cu noi poti sa amenajezi in cel mai orginal mod orice doresti tu, la preturi foaret avantajoase. 

Comanda parchetul stratificat direct online

Intra pe site-ul nostru online si alege sa comanzi parchetul direct de acolo, iar pentru mai multe detalii si informatii te asteptam si la datele noastre de contact pe care le gasesti acolo. 

Noi iti oferim cele mai bune preturi la toata gama de parchet disponibil in diverse modele si nuante care se pliaza perfect cu amenajarea ta. La noi gasesti cele mai inspirate modele de parchet pentru o amenajare eleganta si de durata. La noi ai parte de cel mai bun raport la calitate si pret, deoarece de aici cumperi orice fel de parchet de cea mai buna calitate la un pret foarte avantajos. 

Noi suntem aliatul tau de nadejde in amenajari elegante, pline de stil si in acelasi timp durabile si eficiente. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi produsele de la noi, pe care le gasesti pe pagina noastra online amintita mai sus.

CommentsComments

No comments yet

Sign in here

Not a member of this network?

Alternative logins

You can use an account of a third party.

About this blog

cuvintecusens

Blog posts are moderated.

About the author

Admin
Admin
 • Member since: 17/06/2014
 • Posts written: 233
 • Received comments: 0
 • Comments written: 0
 • Latest post: 09/12/2016

Recent blog posts

Network details

 • Search for:

 • Network name

  cuvintecusens
  cuvintecusens

 • Your host is

  Admin

 • Created on

  17/06/2014

 • Members

  2

 • Language

  English