mixxt

Sign up here for free!

Welcome to mixxt!

Hidroizolatii terasa cu Mincon

cuvintecusens

Hidroizolatii terasa cu Mincon

hidroizolatii terasa

Hidroizolatiile teraselor de la bloc se  executa folosind membrane bituminoase. Ca sa beneficiem de lucrari durabile, marea majoritate a speecialistilor recomanda utilizarea unui sistem specific de hidroizolatie ce trebuie sa fie unul eficient si care se aplica in dublu strat, unde raportul calitate / pret este unul avantajos. Pentru primul dintre straturi se utilizeaza o membrana care e bituminoasa si finisata si  in cazul stratului al doilea se utilizeaza  o membrana bituminoasa avand la baza poliester cu greutatea de circa 4,5 kg/mp  prevazuta cu o ardezie naturala.

Oferta pretului in cazul lucrarilor de reparatii specifice teraselor de  bloc  poate sa se dea numai după vizionare facuta in prealabil, a respectivei terase. Preturile pe care le au lucrarile de hidroizolatii pot sa varieze tinand cont de care e stadiul in care aceasta terasa se afla ca si de stratul care e de suport si care poate sa fie din nisip sau din dale ca si de numarul de membrane bituminease ce vor fi aplicate. 

Normele specifice  de siguranta si de protectie in timpul hidroizolarii

Echipamentul specific include stingător incendiul ce trebui intotdeauna sa fie de o capacitate medie.

Suprafeţele tratata cu amorsă bituminoasă este lasata să se usuce pentru minim 4 ore înainte de aplicarea membranei.

Durabilitatea hidroizolatiei implică incluisv verificarea ca si exploatarea plus  întreţinerea membranei utilizate la aceste  hidroizolatii de terase de bloc. In felul acesta, specialistii pot sa efectueze controlul specific a calităţii hidroizolatiei pe tot parcursul executiei lucrarii si deasemeni ofera consultanta si niste servicii ce privesc atat exploatarea dar  şi întretinerea membranei in perioada cand lucrarea este in termenul de garantie.

Toate lucrările care tin de aceste hidroizolatii se  executa doar de personal de specialitate ce are grad  înalt al calificarii în domeniul acesta. Lucrările trebuie sa fie executate  în conformitate stricta cu prevederile ce sunt aferente acestei documentaţii tehnice in ceea ce priveste execuţia şi in acelasi timp in conformitate cu reglementările specifice ce sunt în vigoare.

Hidroizolaţii executate cu niste membrane lichide poliuretanice

Membranele lichide care sunt poliuretanice sunt si monocomponente avand o elasticitate mare care eaplicabila pe toate acoperisurile care sunt noii si in cadrul subsolurilor cat si peste straturile de beton. Pot sa fi aplicate  aceste membrane si pe nsite straturi bituminoase care sunt ceva mai vechi, dar  în acest caz nu va fi la fel de performantdupa cum e un sistem ce are  niste membrane bituminoase.

Specialistii le recomandă clientilor utilizarea membranelor lichide in cazul hidroizolarii fundaţiilor pe care le au casele noi, beciurile, baile, balcoanele, deasemeni in cazul podelelor din halele industriale, in cazul  hidroizolatiiloe teraselor blocurilor, in general in cazul acelor spaţii ce sunt in mod normal expuse umiditatii. Www.Mincon.ro

Membrana poliuretanică aplicata lichid detine anumite avataje cum sunt durata de viaţă ce poate sa fie de pana la cel mult 25 de ani, putand sa se  faca aplicarea destul de uşor la rece, este in proportie de 100%  barieră impermeabilă, fiind foarte rezistentă in fata razelor UV, a rădăcinilor pe care e au eventualele plante, avand o flexibilitate mare incluisv la temperaturi de pana la - 40° C.

CommentsComments

No comments yet

Sign in here

Not a member of this network?

Alternative logins

You can use an account of a third party.

About this blog

cuvintecusens

Blog posts are moderated.

About the author

Admin
Admin
 • Member since: 17/06/2014
 • Posts written: 233
 • Received comments: 0
 • Comments written: 0
 • Latest post: 09/12/2016

Recent blog posts

Network details

 • Search for:

 • Network name

  cuvintecusens
  cuvintecusens

 • Your host is

  Admin

 • Created on

  17/06/2014

 • Members

  2

 • Language

  English