mixxt

Sign up here for free!

Welcome to mixxt!

Delicatese caini de la Nova Food

cuvintecusens

Delicatese caini de la Nova Food

Mereu, proprietatii si in acelasi timp iubitorii cainilor au tendinta sa isi rasfate patrupedele cu numeroase bunatati. Asta nu inseamna insa ca ce le este oferit ca delicatese pentru caini , o sa le faca bine ci  dimpotriva ,o parte dintre bunatatile care sunt oferite, cum este spre exemplu ciocolata, sau dulciurile si strugurii ,deasemeni  nucile pot avea uneori diverse efecte negative resimtite asupra starii sanatatii cainilor.

Tinand cont de acestea, specialistii din acest domeniu le-au recomandat proprietarilor oferirea animalelor de companie a unor produse adaptate unui organism canin , incluisv  atunci cand vor sa ii  rasfete  sau sa ii recompenseze.

E insa adevarat si faptul  ca inclusiv cainii sa vor bucura din cand in cand, in afara de hrana primita zi de zi si de unele mici delicatese pentru caini insa  ele nu vor fi  alese dintre acele alimente care sunt  consumate de catre stapani pentru ca nu raspund la cerintele unui organism canin.

Sunt insa pe piata in cazul doritorilor o vasta gama de gustari cu ajutorul carora proprietarii cainilor pot sa ii  rasfete  pe acestea. Astfel de  gustari, care sunt bine alese  au rol important in prtocesul de ingrijire al dintilor pe care ii au cainii cu precadere  in cazul acelora care au diverse probleme cu dantura. Igiena pe care o are  cavitatea orala nu poate sa fie facuta de catre oricine si in orice moment de aceea e indicat sa se  mentina cu  batoane ce sunt in mod special concepute pentru hrana cainilor.

Si hrana insa si delicatesele cainilor constau in anumite produse ce sunt adaptate dimensiunilor pe care le au cainii si care prin hranire cu doar un singur baton intr-o zi va reduce in mod semnificativ formarea de  tartru si deasemeni a placii dentare.

Alt scop al gustarilor poate sa fie acela ca se utilizeaza pentru stimularea  sedintelor de dresaj.

Dintre acele delicatese de caini, considerate a fi cele mai populare sunt  biscutii iar intre acestea, sortimente care se pot mentiona sunt : biscutii gravy bones, atat cu maduva cat si cu mini maduva, deasemeni inimioarele de vita, dar si biscutii puppy mix si burgerii cu somon , cei care sunt in forma de os , cei umpluti, deasemeni biscutii jakers ce au miel si orez  si  cei care sunt denumiti – english, ei fiind marrow beef ca si altii.

Mai pot sa fie incadrate in categoria delicateselor cainilor inclusiv recompensele care sunt de genul sandwich-urilor din pui , din sushi celke care au  rata sau sushi de  pui , ca si gantera cu pui , deasemeni oasele cu calciu, fileul cu piept de pui si altele.

Una din acele firme ce comercializeaza aceste bunatati ca si hrana pentru caini e Nova Food Distribution ce poate sa fie gasita incluisv online la www.novafood.ro .

Aici doritorii pot sa gaseasca o gama larga din aceste produse specifice pentru cresterea si ingrijirea animalelor, incepand de la hrana uscata pana la cea umeda, deasemeni delicatese, accesoriile folosite  pentru caini cat si produsele de farmacie si deasemeni cele de  igiena.

CommentsComments

No comments yet

Sign in here

Not a member of this network?

Alternative logins

You can use an account of a third party.

About this blog

cuvintecusens

Blog posts are moderated.

About the author

Admin
Admin
 • Member since: 17/06/2014
 • Posts written: 233
 • Received comments: 0
 • Comments written: 0
 • Latest post: 09/12/2016

Recent blog posts

Network details

 • Search for:

 • Network name

  cuvintecusens
  cuvintecusens

 • Your host is

  Admin

 • Created on

  17/06/2014

 • Members

  2

 • Language

  English